Siidridegusteerimiste koolitaja on Kaire Jakobson, kes hetkel õpib pommeljeeks ehk siidri-sommeljeeks.
Degusteerimiste käigus diskuteerime siidri ja perry valmistamismeetodite ja käsitöösiidri arengute kohta
nii lähiriikides (Läti, Leedu, Soome), kui ka mujal. 
Kaasa võib tuua omatehtud siidrit, et selle kohta tagsisidet saada.
Küsida võib ka soovitusliku lektüüri kohta ning õunasortide ja kasulike kontaktide kohta.




1. variant:
Baltikumi siidrid, vanade siidririikide siidrid (Hispaania, Prantsusmaa, Suurbritannia) + 1 perry.

15 eur/ osaleja + km

2. variant:
õunast õunaviinani (kõik Eesti tooted)

vürtsikas õunamahl; õunalimonaad; madala etanooli-sisaldusega siider; siider; õunavahuvein; õunavein; jääsiider; õunaviin.
22 eur/ osaleja + km

3. variant:
6 erinevat Eesti siidrit + Eesti perry
17 eur + km

LISAKS:
Suupisted 4-10 inimest: 50 eur + km
Suupisted 10-20 inimest: 70 eur + km

NB! Siidrimajja mahub 1-10 inimest.
Kui tellida degusteerimine suuremale grupile, siis lisandub ruumirendi tasu 40 eur + km.
Koostööpartnerid ruumi osas on:
Fotostuudio Fluxstuudio (saab tellida degusteerimise koos fotosessiooniga)
Aiki's stuudiokohvik (saab tellida juurde erilise menüü soojade toitudega).
Triinude Toiduministeerium (saab tellida siider + valitud suupiste siidri jaoks ehk cider pairing).    

Degustatsioon kestab 1,5-2 tundi.
Fotosessiooniga degusteerimine kestab 2,5-3 tundi.
Toitlustusega degusteerimine kestab samuti 2,5-3 tundi.






SIIDRI DEGUSTEERIMISE BRONEERIMISEKS PALUN SAADA MEILE SÕNUM. 

Email again:
Vastame teile esimesel võimalusel!